Thursday, February 2, 2012

sambutan hari lahir ketua klas sy...huh..

salam smua...mnggu ni adalah mnggu yg bz skali...dgn nak antar thesis nya,test bertimbun,kja bnyak smpai nak pengsan ...haaaa....tapi ada jugak kesempatan..nak smbut bufday ketua klas..tu pown aku rancang last minutes dgn budak2 klas...klas aku mmng sporting nak mati..hahaha....nmpak x sporting mcm mna kan...huhuhu..cba la korang bayangkan....baliki klas koi 5...pastu kalut p beli barang..nk masak bhun goreng...dh la bnyak...untuk 26 pelajar..hahaa..n dlm msa yg sama jugak kna beli kek..mmng kalut kot....tapi da perkara xdapat ku lupakan..hahah....p la beli barang kat pasaraya ganu ni...ambk dh brang n perkakas nak uat bhun..tba2 kawan aku sowang ni namanya mayassarah...dia kata brang kat sni mahal..n aku rsa pasaraya sabasun kat area ganu jugak la...murah lagi...so tanpa berlengah kami tnggai raga yg d isi bnyak barang tu...keluar psaraya tanpa ada pa pe barang2..hahaha....terbahak2 aku d uat nya..haha....pastu terus g psaraya yg kata murah tu..mmng berbaloi kot...hahaha....hampeh toi laaa..pastu lari plk beli kek ni kat bndar...xmau2...setengah jam jugak la nak smpai bndar dr u aku ni...hahha...hebat laa..bwak keta mcm nak terbang arr...tnggu lagi..sbb nak kna msak plk...smpai umah koi 7.30....tukang msak 5 org..aku,maya,yayan.wafa n mira.....chef2 belaka ni..hahah,....waktu d rancang koi 9..tapi terpaksa d lajakan..koi 10...haaaa..sbb mmng x sempat..haaa...akhirnya pa yg d rancang jadi...sambutbufday ktua klas aku ilias kamaruzzaman...d syudent mall unisza..dalam U aku arr...tapi ktua klas xtau la ni....aku pown col dgn uat nada sedih..haha...kata2 ku ialah"cpt la dtg..da msalah besar sgt ni..xtau la nak kata..tlg la dtg...hanya ilias ja meen nak cter..haha....pastu dalam 5 mnit dia smpai..dia trkjut..sbb ramai kan..kan aku kata aku sowang ja..tgk2 aku angkat geng2 bdak klas..hahha..terbaik..jd la plan kami...bdak2 laki klas aku mmng stylo ar...syg gler kat bdak2 klas AQSA B( DIP AL QURAN DAN AS SUNNAH)....silaturrahim antara kami pown baik...=)
  ok la abis dh cter...kita tgk gambar ek....

bhun yg nk d mkn oleh wanita2..huhu...

kek ...sdp...

blingan tepung dr budak lki...blik umh selsema....

ktua klas uat ucpn terima ksh..ilias...huhu..yg berdri tu...

kmi stu klas....

ni kek nya..rm...da aiskrem dlm nya..agk2 ja la bpa hrganya...

ni mknan..bnyk lg...

posing sblm mjlis mula...

lolipop...sekupang..10 sen..

2 comments:

  1. meen, ni iqah wahh jumpe pn blog meen. qa follow cni..hehe

    ReplyDelete